ZONGULDAK / EREĞLİ - Şehit Madenciler Ortaokulu

Şehit Madenciler Ortaokulu

Çaylıoğlu Köyü / KDZ. Ereğli
Vizyon
Biz bilgi çağına uyarlanmış bir kurum olalarak;öğrencilerimizi kendine güvenen ifadelerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarına hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak .Her çoçuğun içindeki yaratıcı,çok yönlü,haklarını koruyabilen,güven,hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam oluşturmak. Eğitim öğretim etkinliklerinde çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortam öğrencilerimizin hizmetine sunmak.Okulumuzun öğrencileri,öğretmenleri ve velileri ile çevrede örenek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek. Öğrtencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek ,onları başarıya götüren yolda motive edip,umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak.Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak için varız.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup;değişime ve gelişime açık,Atatürk ilkelerine bağlı,Laik ve Demokrotik toplum düzenini benimseyen,kendine güvenli,çevresine saygılı,yaratıcı ve farklı düşünnebilen,özgür,hoşgörülü,katılımcı,sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmnek.Bilginin yanında uygar davranışlarının önemini bilen bir gelecek nesil yetiştirmek.Sevgi ve saygının güven ve huzurun sağlandığı,mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Başarılar
2012/2013 Eğitim-Öğretim yılı Yıldız Erkekler Futbol Kategorisinde (2000-2001 doğumlu öğrenciler)16 takımlı ilçe birinciliği turnuvasında en iyi 4 okuldan biri olduk. 2013/2014 Eğitim Öğretim Yılı Yıldız Kızlar Futbol Kategorisinde (2000-2001 doğumlu öğrenciler)Zonguldak il 3. olarak okulumuza kupa kazandırdık. 2013/2014 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle okulumuzda 4006 Tubitak Bilim Fuarı gerçekleştirdik ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildik. 2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNDE BOCCE TURNUVASINDA zONGULDAK İLİNİ ANKARA DA TEMSİL ETTİK
Servis ile sağlanıyor
Servis Bilgisi